Love me by the hour Love me by the hour
Audiodescriptie

van Tilburgse bodem

toneel

wo 09 okt 2024

Speels Collectief

Love me by the hour

Tickets

Het klinkt als een fout sprookje: de vrouw die gered moet worden en het vieze mannetje. Nog altijd is dat het dominante beeld van sekswerkers en hun klanten in onze maatschappij. Door het taboe en de beperkte representatie van betaalde intimiteit, is er maar weinig ruimte voor de diverse perspectieven van de mensen die zélf deel uitmaken van de wereld van sekswerk. Een wereld die – en dat weten zij als geen ander – allesbehalve in één beeld te vangen is.

Van vluggertjes en puur verlangen tot bijzondere lange nachten en intieme relaties. Wat maakt de relatie tussen sekswerker en klant uniek? Gebaseerd op ervaringen van sekswerkers en hun klanten ontvouwt zich in de voorstelling Love me by the hour een breder beeld van sekswerk. Voorbij het cliché van het rode licht, richten we de spotlight op degenen voor wie intimiteit – om welke reden dan ook – een kwestie van vraag en aanbod is. Met rode oortjes, maar zonder schaamrood op de wangen, is deze muzikale voorstelling een ode aan de vele vormen van betaalde intimiteit.

  • regie Otto Calmeijer Meijburg choreografie Ulrike Doszmann
  • deze voorstelling heeft Engelstalige boventiteling
  • audiodescriptie deze voorstelling is toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Tijdens de voorstelling verzorgt een blindentolk audiodescriptie. Is vooraan zitten noodzakelijk, neem dan contact op met onze Ticketservice. 

Ook interessant: 
Voorafgaand aan de voorstelling om 16:00u zal er een panelgesprek plaatsvinden in de Jacques de Leeuw over het toegankelijk(er) maken van Kunst & Cultuur voor mensen met een beperking. Reserveer je plaatsen hier

Deze voorstelling heeft geen pauze.

Haal je tickets

woensdag 9 oktober

première
19:30 studio € 16,00
Prijzen
normaal € 16,00
t/m 26 jaar € 13,50
met blindentolk € 16,00

Teaser Love Me By The Hour

Ook interessant voor jou